Tilbud ved Ungdommens hus

Ungdommens hus er en barne- og ungdomsklubb fra 5.trinn og opp til 18 år. Tilbudet er delt opp i juniorklubb og ungdomsklubb. 

På Ungdommens hus kan man blant annet spille bordtennis, biljard, ulike spill (inkludert brettspill) og musikk på musikkanlegget. Det er et stort uteområde og vi har baller, disker og diskgolfmål, utebord og bålpanner.

På Ungdommens hus jobber det trygge voksne man kan snakke med. Vi er alltid til stede og alle skal føle seg trygge og velkomne hos oss. Ungdommen selv har mulighet til å påvirke hva innholdet skal være på huset. 

Det er åpent mandag, tirsdag og torsdag. Det er åpent for ulike grupper på ulike tidspunkter. Åpningstidene oppdateres kun på Facebook, som er Ungdommens hus sin hovedkanal. Du finner også Ungdommens hus på Instagram (ungdommens_hus_loten). 

Følg med på Facebook-siden til Ungdommens hus for oppdatert informasjon om aktivitetstilbudet 

Ungdommens hus har ansvaret for Åpen hall på fredager, som arrangeres mellom høstferien og påskeferien. Oppstart for Åpen hall er 19.oktober 2023. Åpningstiden er kl. 19.00 til 22.00. 

Ønsker du å leie lokalet?

Lokalet leies ut når det ikke benyttes til Ungdommens hus egne aktiviteter. Lokalet kan utelukkende leies ut til formål som er alkohol-/rusfrie. Lokalene kan ikke fremleies til andre enn den som har søkt om leieforholdet. Det er røykeforbud i alle kommunale bygninger. 

Leie Ungdommens hus

Leiepriser