Om skolen

Skolen ble bygd i 1888 og har senere blitt bygd på flere ganger. Den nyeste delen ble totalrenovert innvendig i 2017/2018. Administrasjonen og SFO holder til i den gamle delen. Klasserommene ligger i "nybygget".  Skolen har eget svømmebasseng i kjelleren, som alle de andre skolene i Løten benytter seg av. Jønsrud er en fulldelt barneskole med skolefritidsordning. 

Jønsrud ligger fint til, og har et fantastisk uteområde rundt skolen som stimulerer til fysisk aktivitet, lek og læring. Her har vi blant annet håndballbane, fotballbane, ballbinge og kort vei til Nordbygda gressbane. I skolens nærmiljø har vi tre gapahuker og egen hoppbakke, "Olaspretten". Skolen ligger i landlige omgivelser med spredt bebyggelse i nærheten av skogen. Turstier i nærområdet er godt merket, og brukes ofte av barn og voksne til fysisk aktivitet hele året.  Vinterstid har vi skiløyper rett utenfor skolen, som er tilknyttet løypenettet opp til Budor. I tillegg har vi skøytebane inne på skolens område.

Jønsrud barnehage rett ved siden av skolen. 

Satsingsområder

Jønsrud skole skal skape robuste og ansvarsbevisste elever.

Skolene i Løten er med i oppfølgingsordningen, og vil i samarbeid med de andre skolene i Løten sette ekstra fokus lesing.
Skolen har de siste årene satset på opplæring og bruk av digitale verktøy på alle trinn. Alle elevene har hvert sitt læringsbrett til bruk i skolen. 

Kontakt mellom skole og hjem

Vi bruker Visma for dialog direkte om elev, oppgaver, planer og mer. Logg deg inn her: Logg inn 

Se informasjon om skolefritidsordningen