-    Måltidet skal være en begivenhet.
-    God mat er grunnleggende for god helse og livskvalitet gjennom hele livet. Eldre skal få god mat som både ser god ut, lukter godt og smaker godt. Et gyllent måltid. Maten skal være tilpasset den enkeltes behov og serveres i hyggelige rammer. Det gode måltidet skal bestå av næringsrik mat. Nokk energi og næringsstoffer.
-          Det er mange hjemmeboende som bestiller mat av oss. De får tilkjørt mat hjem av frivillige. Det er også to dagsenter i kommunen som vi leverer mat til. 
-            Vi har en 7 ukers meny vi rullerer. Med endring ved årstid og høytid.
-             Vi har også en kantine på huset.
-             Personalet på kjøkkenet har god kompetanse. 10 av 12 har fagbrev som kokk. Vi lager spesialkost til den som har behov for det. Vi ivaretar alles behov og ønsker.
-            MAT ER MEDISIN.
-           De ansatte på kjøkkenet på Løten helsetun, brenner for det de gjør og for yrket sitt.
Noe jeg som kjøkkensjef er veldig stolt av.
-      Hoved kjøkkenet er nå pusset opp. Nye kjølerom og fryserom er snart på plass. Noe vi er veldig glade for.